Behandlinger og terapi


Jeg har skrevet lidt om forskellinge temaer du kan komme med i terapien. 

Personlig udvikling


Du har her mulighed for at se nærmerer på det liv du lever og tjekke af om det er godt for dig, eller om du vil noget andet. 

 

Vi taler om det der fylder og du har en unik mulighed for at komme ud med alt det der fylder. Ofte oplever klienter en befriende følelse ved at kunne fortælle frit til et menneske der ikke er direkte indvolveret i dit liv. Rummet er dit og her skal være trygt for dig at opholde og udtrykke dig. 

 

Min interesse for kroppen og dens samspil med psykke og følelsesliv bringer vi ind i terapien. Belastninger sætter sig som spændinger rundt i kroppen. Dine Kropslige spændinger kan guide os mod en forståelse af hvad der er svært.

 

På samme måde kan drømme være underbevidsthedens forsøg på at råbe dig op. Vi ser nærmere på hvad det er de kan fortælle dig. Ofte ses der i drømme et vink med en vognstang om hvad du er belastet af men måske helst ikke vil akseptere som et problem. Vi mennesker er geniale til fortrængning men det er aldrig for sent at opdage nye sider af os selv. Det kan jo være der kommer en dejlig fremtid ud af det. 


Læs mere

Stress og depression


Hvornår er nok nok? 

Med værdier om at gøre det bedste vi kan i det fag eller i det liv vi nu har, så kan vi overse når vi trækker for store veksler på os selv. Mange mennesker lider under at være i konstant pres for at gøre det godt nok. Det der "godt nok" er vær at se lidt nærmere på. For hvem skal det være godt nok for, og er godt nok det der er meningen med det liv vi gerne vil leve. 

Jeg mener der skal være balence i tingene og hvordan den balance skal se ud for dig kan vi sammen undersøge nærmere.

Lever vi for længe i et konstant pres siger vores system fra. Det kan være fysiske tegn i kroppen eller psyken der skriger sin depresive tilstand ud. Det er vigtigt du tager dig alvorlig og finder den balance der skal gøre dig istand til at sætte de grænser i dit samspil med verden som er nødvendig for dit liv og din trivsel. 

Jeg tilbyder undersøgende terapeutiske samtaleforløb, så vi kan finde den rette vej for dig. 


Læs mere

Chock og traume


Livet har det med at tage røven på os. 

 

Der kan være sket noget i din  barndom, eller ungdomsårene var fyldt med overgreb og psygisk terror. Måske har du mistet et betydningsfuldt menneske i dit liv eller et kærlighedsforhold har kørt dig helt over. 

 

Det kan resultere i en angst der er så stor at livet ses udspillet i en kæmpe kødhakker hvor du glider på fladen, der fører lige ned i kværnen. 

 

Vi finder baseline og dit livs grundfjeld sammen og bygger på i dit tempo. Livet udspilles på mange måder og jeg vil guide dig til indsigt, forståelse, så du med kærlighed tager livet til dig igen.

 

Vi skal have stoppet den kødhakker, så du kan leve det liv der er dit. 


Læs mere

Familie og børn


I kontakten med familien lytter jeg opmærksomt og aktivt til det der bliver fortalt.

Det betyder, at jeg iagttager alle i rummet mens jeg opmærksomt lytter til stemmeføring og mimik, for at opfatte så mange signaler som jeg kan. Det gør jeg, for at få god indsigt i hvad der udspiller sig i familien og for at få forståelse for de udfordringer familien står i.

Samtidig lytter jeg efter de signaler min egen krop giver mig. Ud fra min viden om og forståelse for, at der sker mange overførelser fra et menneske til et andet, kan jeg opfatte en uro, en trykkende fornemmelse i min krop, som kan komme fra det der sker i familien. Når det er relevant kan jeg spejle min opfattelse tilbage til familien og vi har mulighed for sammen at undersøge om det giver mening.

Håbet er at familien gennem pædagogisk og terapeutisk proces udvikler deres mestringsevne og bliver bedre til at håndtere udfordringer, således at de kan klare sig selv. Jeg arbejder ud fra, at den pædagogiske og terapeutiske proces, tager udgangspunkt i familien selv, hvor de første opmærksomheder går på at skabe en tryg relation, afsøge familiens ressourcer samt kerneproblematikker for at åbne op for en videre proces. I det omfang det er muligt skal mennesker tage ansvaret for eget liv og finde deres egen vej videre i familielivet, børneopdragelse, partnerskab og relations kompetence.


Læs mere

Krise og sorg


Vi kommer alle til at opleve at miste eller at der sker violdsomme hændelser i vores liv.


Det er forskellig hvordan vi de oplevelser præger vores liv. Nogen gange kan vi komme ud for noget der bare ikke vil gå væk igen, eller vi sidder fast i en handlingslammelse som truer med at ødelægge livet for os selv og vigtige andre omkring os. 


I terapirummet må du sige alt det svære og du bliver mødt med en kærlig og ærlig spejling af din livssituation. Ved at se livet i øjnene og vedkende dig de aftryk der er sat i dig, kan du komme videre uden skam og skyld. Det er dit ansvar hvordan du lever videre herfra, men der er hjælp at hente.   


Læs mere

Ung og forvirret 


Jeg er optaget af de mange unge kvinder og mænd der mistrives og ikke er igang med noget overhovedet. Et eller andet står i vejen og energien til selv at handle er helt væk.


Jeg har talt med mange unge og hjulpet dem til at finde tro på og tillid til sig selv. I et menneskeliv ligger ansvaret for dit liv ved dig selv. Det kan være svært at finde fodfæste i når vi bombaderes af algoritmer og forventninger om udseende, effektivitet og succes.


Hvad kan du fornemme i dig selv. Ved du hvad du kan lide og hvornår blodet bobler i din krop. Opdager du når du bliver en skygge af dig selv, eller når din verden synker i grus. Kan du nærme dig et liv hvor du har det godt eller tør du ikke gribe livet.


Måske har du en pårørende der ser det her og hjælper dig til et samtaleforløb, eller du kan selv sende en mail, så finder vi en tid til dig.Læs mere

Parforhold


Hvad er det for noget med os. Hvorfor er det så svært at være os selv sammen. 

 

Vi bringer hver især os selv med i mødet men vores partner. Det betydr også at de vaner eller mønstre vi har vennet os til overfor andre er dt erfaringsgrundlag vi vurderer os selv og den anden ud fra. Der kan være måder du har været nød til at være på for at overleve som barn eller ung, eller i et helt andet forhold. Alle disse vaner eller overlevelses-strategier præger din adfærd overfor din partner. Når du opdager hvor hvad kommer fra kan du åbent nærme dig et andet menneske. Det kræver du tør og vil se hvordan du påvirkes af andre og påvirkes af dig selv. 

 

Din partner har selv ansvaret for sig, men når du træder tydelig frem med dig og er nysgerrig på din partner så opstår der en unik mulighed for at to mennesker gensidigt oplever hinanden og kan finde et fællesskab at bygge parforholdet på. 


Læs mere

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?


Afsnit er den primære byggeblok til hjemmesider. Hvis du vil ændre dette afsnit, skal du blot dobbeltklikke her eller klikke på Rediger tekst. Du kan også ændre typografien her. Hvis du trækker i teksten, flyttes afsnittet også på siden.

Ekspertrådgivning


Afsnit er den primære byggeblok til hjemmesider. Hvis du vil ændre dette afsnit, skal du blot dobbeltklikke her eller klikke på Rediger tekst. Du kan også ændre typografien her. Hvis du trækker i teksten, flyttes afsnittet også på siden.


Afsnit er den primære byggeblok til hjemmesider. Hvis du vil ændre dette afsnit, skal du blot dobbeltklikke her eller klikke på Rediger tekst. Du kan også ændre typografien her. Hvis du trækker i teksten, flyttes afsnittet også på siden. Et afsnit kan være tilstrækkeligt til at introducere dit projekt. Hvis det bliver for langt, bør du dele det op i flere afsnit. Lang tekst er perfekt til at forklare, hvad der er unikt ved din hjemmeside.

Afsnit er den primære byggeblok til hjemmesider. Hvis du vil ændre dette afsnit, skal du blot dobbeltklikke her eller klikke på Rediger tekst. Du kan også ændre typografien her. Hvis du trækker i teksten, flyttes afsnittet også på siden.


  • Afsnit er den primære byggeblok til hjemmesider. Hvis du vil ændre dette afsnit, skal du blot dobbeltklikke her eller klikke på Rediger tekst. Du kan også ændre typografien her.


  • Afsnit er den primære byggeblok til hjemmesider. Hvis du vil ændre dette afsnit, skal du blot dobbeltklikke her eller klikke på Rediger tekst. Du kan også ændre typografien her.