Personlig udvikling


Personlig udvikling

 

 

 

 

Du har her mulighed for at se nærmerer på det liv du lever og tjekke af om det er godt for dig, eller om du vil noget andet. 

 

Vi taler om det der fylder og du har en unik mulighed for at komme ud med alt det der fylder. Ofte oplever klienter en befriende følelse ved at kunne fortælle frit til et menneske der ikke er direkte indvolveret i dit liv. Rummet er dit og her skal være trygt for dig at opholde og udtrykke dig. 

 

Min interesse for kroppen og dens samspil med psykke og følelsesliv bringer vi ind i terapien. Belastninger sætter sig som spændinger rundt i kroppen. Dine Kropslige spændinger kan guide os mod en forståelse af hvad der er svært.

 

På samme måde kan drømme være underbevidsthedens forsøg på at råbe dig op. Vi ser nærmere på hvad det er de kan fortælle dig. Ofte ses der i drømme et vink med en vognstang om hvad du er belastet af men måske helst ikke vil akseptere som et problem. Vi mennesker er geniale til fortrængning men det er aldrig for sent at opdage nye sider af os selv. Det kan jo være der kommer en dejlig fremtid ud af det.