Mit erfarings-område

Jeg er uddannet Psykoterapeut MPF, og har i de sidste tre år brugt terapien i eget terapilokale med egne klienter. Samtidig har jeg været frivillig psykoterapeut ved foreningen TUBA (Terapi til Unge Børn af Alkoholikere) i tre år. Her har jeg, en dag om ugen, haft mine egne unge klienter i terapiforløb, med løbende supervision fra TUBA. Endvidere er jeg nu tilknyttet som psykoterapeut i et gruppeterapeutisk forløb. Her er vi to psykoterapeuter til 8 unge, der er i gruppeterapi ved TUBA.

I de terapeutiske forløb bruger jeg i høj grad det jeg har lært gennem uddannelsen til psykoterapeut ved PIAA (Psykoterapeutisk Institut i Aarhus og Kbh.), samt de erfaringer jeg har tilegnet mig i arbejdsfællesskabet ved TUBA. Samtidig er jeg med en alder på 52 begunstiget med mange livserfaringer. Problematikker med tidligere ægtefælle, partnere og dine/ mine/ vores børn, har jeg personlig kendskab til. Jeg blev lykkelig gift med Trine for 4 år siden, og har med hende gennemlevet rædslen med konstateret brystkræft og forløsningen ved et nu veloverstået kræftbehandlingsforløb. 

Livet sætter sine spor, men jeg oplever at erfaringerne lagres som et stadig mere velfunderet grundlag for respekt, rummelighed og forståelse, i mødet med mennesker, i terapeutiske sammenhænge. Livet er spændende og også mit eget. Derfor har jeg prioriteret egenterapi og været nysgerrig på det der ligger i mig. Det har været vigtigt for mig at finde den rigtige terapeut, og vigtigheden af den terapeutiske alliance, har været afgørende for min proces. I dag er jeg stolt over at kende mig selv godt, og hvile i en ro og accept af hvem jeg er. Jeg er taknemmelig for det liv jeg lever, og ønsker at bringe mine kompetencer i spil, til gavn for vores fælles bedste.

Se services

Hej, mit navn er Ole Dahl Kjær


Jeg vil i dette afsnit skrive lidt mere om hvem jeg er. Det er naturligvis ikke fyldestgørende, men du er altid velkommen til at spørge nærmere ind, for at få mere at vide. Det handler om at etablere et trygt rum du ønsker at være i og derfor vil jeg bestræbe mig på at være tydelig og ærlig omkring mig og i relationen med dig. KVALIFIKATIONER


Jeg er uddannet Psykoterapeut MPF og dimiteret fra PIAA (Psykoterapeutisk institut i Aarhus).

I 3 år har jeg arbejdet som frivillig Psykoterapeut ved TUBA (terapi til unge vokset op i familie med alkohol og/eller stof-misbrug) og sideløbende har jeg haft klienter i eget terapilokale.

Jeg har arbejdet mere end 25 år som Pædagog. Min pallet som pædagog spænder over børn, unge, gamle og indenfor normalområdet, udviklingshæmmede, domsanbragte og voksne der er blevet hjerneskadet.  Altså en bred erfarring som beggrund for at møde de mennesker der kommer til mig i terepien.

I en periode arbejdede jeg som jobkonsulent for unge der havde svært ved at finde vej ind på arbejdsmarkedet eller i uddannelse. Her fik jeg ydeligere forståelse for og indblik i de udfordringer unge står med i dag.


Personligt: Jeg har en solid livserfaring og kan relatere mig til mange af de livstemaer der hører menneskelivet til. Jeg har voksne børn og for 5 år siden endelig fundet den kvinde jeg ønsker at leve rasten af mit liv med. Det har været en udfordrende rejse for mig, men jeg er landet et godt sted. 


Arbejdet som Psykoterapeut samler for mig de kompetancer og livserfaringer jeg har samlet op under vejs. Det er med stor interesse, lyst og energi jeg brænder for arbejdet med individuel terapi, parterapi og terapi i gruppesammenhænge.  


Dimiterede som:

  • Pædagog i 1997
  • Psykoterapeut i 2018
  • Psykoterapeut MPF i 2022 

SPECIALER


Unge vokset op med misbrug

Personlig Udvikling

Livskrise

Lavt selvværd

Udfordringer i parforholdet

Tab og sorg

Angst og depression

Individuel coaching

CERTIFICERINGER


Afsnit er den primære byggeblok til hjemmesider. Hvis du vil ændre dette afsnit, skal du blot dobbeltklikke her eller klikke på Rediger tekst. Du kan også ændre typografien her. Hvis du trækker i teksten, flyttes afsnittet også på siden.

Titel på certifikat

Navn på forening

Titel på certifikat

Navn på forening

Titel på certifikat

Navn på forening